Check Je IP Locatie en Veiligheids Status

Jouw IP Adres & Locatie

IP Adres

3.233.219.103

Land

United States

Stad

Ashburn

Land Code

US

Regio

VA

Provincie

Virginia

Continent

North America

Internet Provider

Amazon Technologies Inc.

Browser Naam

Unknown

Besturingssysteem

Unknown OS Platform

Tijdzone

America/New_York

Vlag

Jouw Locatie

Locatie op de kaart

De weergeven locatie is een indicatie gebaseerd op de informatie van je internet provider. Het kan zijn dat deze er enkele kilometers naast zit, of dat alleen de locatie van het hoofdkantoor van je internetprovider word weergeven.

Veilig en anoniem op internet

VPN Nederland

Veilig online, zonder je privacy te verliezen. Het klinkt vanzelfsprekend, maar is het al lang niet meer. Overheden, hackers, en bijna alle websites die je bezoekt proberen iets met jouw gegevens te doen. Al is het maar het leveren van advertenties of het bijhouden van cookies.

Eén van de meest logische toepassingen van VPN is online veiligheid. Tegenwoordig doen de meeste mensen bijna alles online, van hun dagelijkse boodschappen en sociale verkeer tot aan hun bankzaken. Hierdoor wordt online veiligheid ook steeds belangrijker. Al je wachtwoorden, je bankverkeer en je e-mails worden tenslotte over relatief onbeveiligde verbindingen verstuurd. Wanneer je jouw online zaken overzet naar een VPN-server, werk je veel veiliger.

VPN Nederland versleutelt en beveiligt al jouw online data en maakt je volledig anoniem. Je installeert de app en met één druk op de knop ben je 100% veilig online. Daarnaast kun je de Amerikaanse Netflix bekijken, gebruik je veilig openbare wifi’s en staan we je 24/7 te woord. In het Nederlands.

x